07 | 12 | 2022

Δ.Τ. Πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Πολιτών Εν Δράσει

 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

www.politesendrasei.grΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ30 Ιανουαρίου 2013

 

Πραγματοποιήθηκε η 9η ετήσια Γενική Συνέλευση των Πολιτών Εν ΔράσειΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου η 9η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου Πολίτες Πάτρας Εν Δράσει www.politesendrasei.gr στο φιλόξενο πολυχώρο της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία. Μετά την εκλογή στο προεδρείο της Συνέλευσης της Λαμπρινής Λυμπερτάδου (Προέδρου) και τηςΓωγούλας Ξυδιά (Γραμματέως) ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλης Νταλούκας παρουσίασε τον Απολογισμό Δράσης για το 2012, κατόπιν η ταμίας Βάσω Μαρτίνη παρουσίασε τον Οικονομικό Απολογισμό και τέλος το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Ολυμπία Σπανού παρουσίασε την έκθεση πάνω στο αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου της χρήσεως 2012.

Μετά την έγκριση των πεπραγμένων από το σώμα της Γ. Συνέλευσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον Προγραμματισμό και τις δράσεις του 2013. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν τους ΠΕΔ όπως τα μέσα μαζικής μετακίνησης (λεωφορεία αστικού ΚΤΕΛ και προαστιακός), η χρήση των δημοσίων χώρων και η προάσπισή τους, η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, η διαχείριση των απορριμμάτων, η κομποστοποίηση, η στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η ηχορρύπανση, η στήριξη κοινωνικών δομών, η προστασία του υγροτοπικού οικοσυστήματος Κοτυχίου-Στροφυλιάς από τις καταπατήσεις και τις αυθαιρεσίες, οι συνεργασίες με τις άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τους κοινωνικούς φορείς και τον Α΄ και Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης κ.α.

Ακολούθησε κοπή πίτας για τα τακτικά μέλη του συλλόγου, εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι την ιδιότητα του τακτικού μέλους με την οποία μπορεί να συμμετέχει κάποιος στη Γ. Συνέλευση την έχουν μόνο τα άτομα που προσφέρουν εθελοντική εργασία στο σύλλογο, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες είναι φίλοι και υποστηρικτές των Πολιτών Εν Δράσει. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Πρόεδρος των Πολιτών Εν Δράσει Βασίλης Νταλούκας με έπαθλο ένα βιβλίο του πατρινού συγγραφέα και εκπαιδευτικού Διονύση Καρατζά των εκδόσεων ΤΟ ΔΟΝΤΙ.

Με τις ευχές για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην προσπάθεια για το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την προστασία του Περιβάλλοντος, την προαγωγή του Πολιτισμού και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής το Διοικητικό Συμβούλιο ανέλαβε να δώσει την απαραίτητη νέα πνοή στις δραστηριότητες και τις προοπτικές της κοινωνικής προσφοράς των Πολιτών Εν Δράσει.Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Μαίρη Κάργα 6932.940913

 

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός