07 | 12 | 2023

Δ.Τ. Συνάντηση στελεχών του Δικτύου Φορέων για την Προστασία από την Ηχορρύπανση με την Πρόεδρο Υπηρεσίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών

 

ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΧΟΡΡΥΠΑΝΣΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

17 Μαΐου 2013

 

Συνάντηση στελεχών του Δικτύου Φορέων για την Προστασία

από την Ηχορρύπανση με την Πρόεδρο Υπηρεσίας

του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών

 

Στα πλαίσια των επαφών του Δικτύου Φορέων για την Προστασία από την Ηχορρύπανση με θεσμικούς φορείς της πόλης για ενημέρωση και συνεργασία σε θέματα που αφορούν την ηχορρύπανση, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2013 τα στελέχη του Δικτύου Ανδρέας Γουργουλιάτος, Μαρία Μαρκάκη και Αλεξάνδρα Μπουλούγαρη συναντήθηκαν με την Πρόεδρο Υπηρεσίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών κα Φερενίκη Φλωράτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των φορέων είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν την Πρόεδρο για τη Δράση του Δικτύου και να της παραδώσουν επιστολή, ενημερώνοντας την για το γεγονός ότι ενίοτε επιχειρηματίες που ηχορρυπαίνουν, προσφεύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια και πετυχαίνουν να πάρουν αναστολή της απόφασης με την οποία τους ανακαλείται η άδεια, μετά δε, συνεχίζουν να ηχορρυπαίνουν.

Η ίδια επιστολή κατατέθηκε και προς την Προϊσταμένη του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών κα Μαρία Τσίρλη και η οποία θα ενημερωθεί προσεχώς.

Η Πρόεδρος Υπηρεσίας μας ενημέρωσε ότι γενικά δε χορηγούν αναστολές σε περιπτώσεις ηχορρύπανσης, και πιθανολόγησε άλλες περιπτώσεις που αυτό συμβαίνει.

Η κα Πρόεδρος έδειξε ενδιαφέρον για την ύπαρξη και τη δράση του Δικτύου, για το πρόβλημα της ηχορρύπανσης, και έδειξε να συμμερίζεται τις απόψεις των Φορέων.

 

Οι Φορείς του Δικτύου για την Προστασία από την Ηχορρύπανση

—  ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ www.protasi.org.gr

—  ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΗΧΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ixoripansistop.blogspot.com

—  ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr

—  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ www.oikipa.gr

—  ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ www.politesendrasei.gr

—  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Θ.Κ. ΓΕΦΥΡΑ

—  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΑΤΡΑΣ

 

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ 2615.002009 Ανδρέας Σπηλιώτης,

ΠΡΟΤΑΣΗ 2610.451790 (8-12π.μ.) Αλεξάνδρα Μπουλούγαρη, ΟΙΚΙΠΑ 2610.321010 (7–9μ.μ.)

 

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός