27 | 05 | 2020

Δ.Τ. Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

www.politesendrasei.gr


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

6 Φεβρουαρίου 2010


Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Πολιτών Εν Δράσει για το 2010-2011

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η 6η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου Πολίτες Πάτρας Εν Δράσει στο φιλόξενο στέκι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑ) της Κίνησης ‘‘Πρόταση’’. Μετά την εκλογή για το προεδρείο της Συνέλευσης της Έφης Τριανταφύλλου (Προέδρου) και της Κων/νας Καραίνδρου (Γραμματέως) η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Μαίρη Κάργα και Ανδρέας Σπηλιώτης αντίστοιχα συνπαρουσίασαν τον απολογισμό δράσης για το 2009 ενώ τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής παρουσίασαν την έκθεση πάνω στο αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου της χρήσεως 2009.

Μετά την έγκριση των πεπραγμένων από το σώμα της Γ. Συνέλευσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον προγραμματισμό και τις δράσεις του 2010 και ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2010-2011 και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για το ίδιο διάστημα.

Από τις εκλογές προέκυψε η εκλογή του νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Μαίρη Κάργα, Αντιπρόεδρος Βασίλης Νταλούκας, Γενικός Γραμματέας Ολυμπία Σπανού, Ταμίας Βάσω Μαρτίνη και Ειδικός Γραμματέας Ανδρέας Σπηλιώτης. Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Γιώτα Βάθη, Γιώργος Αγγελίδης και Ασπασία Κανελλάκη.

Με τις ευχές για μια δημιουργική και παραγωγική διετία που η προσπάθεια για το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την προστασία του Περιβάλλοντος, την προαγωγή του Πολιτισμού και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής θα τύχουν της καθολικότερης αποδοχής από τους πολίτες αλλά και τους δημόσιους διαχειριστές τους το νέο ΔΣ ανέλαβε να δώσει την απαραίτητη νέα πνοή στις δραστηριότητες και τις προοπτικές της κοινωνικής προσφοράς των Πολιτών Εν Δράσει.    

Για πληροφορίες: Μαίρη Κάργα 6932.940913

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός