26 | 05 | 2020

Δ.Τ. Απογευματινό με καφέ και γλυκίσματα για τους κοινωνικά και οικονομικά αδυνάτους από τους Πολίτες Εν Δράσει

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

www.politesendrasei.gr

 

Δελτίο Τύπου

11 Δεκεμβρίου 2010

Κυριακάτικο απογευματινό κοινωνικής αλληλεγγύης

από τους Πολίτες Εν Δράσει

 

Μια απογευματινή-βραδινή συνάντηση ετοιμάζει ο Τομέας Ανθρωπιστικών Δράσεων των Πολιτών Εν Δράσει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 5μμ-10μμ στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας (Μαιζώνος 139 4ος όροφος) με στόχο την κοινωνική προσφορά αλλά και την αναψυχή.

Με αφορμή τις μέρες των γιορτών που για κάποιους είναι μέρες προσμονής και χαράς ενώ για κάποιους άλλους επιπλέον αγωνία καθημερινής εξεύρεσης των προς το ζην, τα μέλη του Τομέα ετοιμάζονται να προσφέρουν ροφήματα και αφεψήματα, σπιτικά γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στα μέλη, τους φίλους αλλά και σε όσους συμπολίτες θα ήθελαν να δώσουν το παρόν και να ενισχύσουν την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.

Παράλληλα με πολύ κέφι επιμελήθηκαν τον εορταστικό διάκοσμο του χώρου προσθέτοντας μια ξεχωριστή πινελιά στο εναλλακτικό στέκι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις ενέργειες των Πολιτών Εν Δράσει, να ανταλλάξουν απόψεις για τις παρεμβάσεις τους, που έχουν στόχο την κάλυψη κοινωνικών αναγκών και να συμμετάσχουν συνεισφέροντας ο καθένας με τη δυνατότητά του στην ανακούφιση συνανθρώπων μας.

Για όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν ή να στηρίξουν αυτή τη δράση μπορούν να επικοινωνήσουν με την Αναστασία Βελλοπούλου στο 6976.682041 και την Ελένη Δημοπούλου στο 6979.964317

 

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Μαίρη Κάργα 6932.940913

 

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός