26 | 05 | 2020

Δ.Τ. Πραγματοποιήθηκε το απογευματινό με καφέ και γλυκίσματα για τους κοινωνικά και οικονομικά αδυνάτους από τους Πολίτες Εν Δράσει

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

www.politesendrasei.gr

Δελτίο Τύπου

22 Δεκεμβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε το κυριακάτικο απογευματινό

κοινωνικής αλληλεγγύης από τους Πολίτες Εν Δράσει

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απογευματινή συνάντηση που οργάνωσε ο Τομέας Ανθρωπιστικών Δράσεων των Πολιτών Εν Δράσει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας.

Με πολύ κέφι τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που είχαν επιμεληθεί το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του πολυχώρου και είχαν ετοιμάσει λαχταριστά γλυκίσματα και ροφήματα υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες προσφέροντας τους τις χειροποίητες λιχουδιές τους. Παράλληλα στο χώρο προβάλλονταν φωτογραφίες από δράσεις του Συλλόγου των τελευταίων χρόνων δίνοντας έτσι  την αφορμή για συζητήσεις σχόλια και σχέδια για τη νέα χρονιά.

Την ευθύνη και την επιμέλεια της δράσης είχαν αναλάβει η Ελένη Δημοπούλου, η Γιώτα Βάθη, η Ειρήνη Τζόλα, η Αναστασία και Φωτεινή Βελλοπούλου, η Αναστασία Τζούδα, και η Στεφανία Διαμαντοπούλου. Χειροποίητες εικαστικές δημιουργίες πρόσφερε η Ευαγγελία Γουρζή.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν σε οικογένειες που στερούνται των βασικών αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης καθότι τα ροφήματα, τα γλυκά, οι ξηροί καρποί, τα ποτά και ότι γενικά προσφέρθηκε ήταν δωρεές μελών και φίλων των Πολιτών Εν Δράσει τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Η προσπάθεια αυτή η οποία αγκαλιάστηκε και ενισχύθηκε από πολλούς αποφασίστηκε να επαναληφθεί στα πλαίσια της δημιουργίας ενώ πλέγματος ασφαλείας και κοινωνικής αλληλεγγύης που πρέπει να λειτουργήσει προς τους κοινωνικά και οικονομικά αδυνάτους συμπολίτες μας.

Τέλος ελπίζοντας το 2011 να φέρει ευτυχία και βελτίωση της καθημερινότητας ιδιαίτερα των συμπολιτών μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της αξιοπρεπούς διαβίωσης ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία.

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Μαίρη Κάργα 6932.940913

 

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός