04 | 08 | 2020

Ψυχαγωγία και κοινωνικά μηνύματα από τους Πολίτες Εν Δράσει

ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΝ  ΔΡΑΣΕΙ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ                                                                    24.6.2005

 

 

Βραδιά με πανσέληνο η 22η Ιούνη και οι ‘Πολίτες Εν Δράσει’ διοργάνωσαν μια ξεχωριστή δράση με πολύ κέφι αλλά και κοινωνικά μηνύματα.

 

Στις 8.30μμ της Τετάρτης ήταν όλοι εκεί στην είσοδο του κάστρου του Ρίου, καμιά  εκατοστή άτομα και βάλε, όλες οι ηλικίες από 1 έτους έως 80. Ξεκίνησαν το πέρασμα  της γέφυρας  Χαρ. Τρικούπης με τα πόδια απολαμβάνοντας το σούρουπο και την μαγευτική θέα  μεταξύ ουρανού και Θάλασσας. Το δροσερό αεράκι και τα φώτα που σιγά σιγά έκαναν την εμφάνιση τους και από τις δύο πλευρές της ξηράς έδιναν το έναυσμα για συζητήσεις, σχόλια  και απόλαυση των στιγμών και των αισθήσεων.

 

Φθάνοντας στο Αντίρριο και βρίσκοντας το καταλληλότερο σημείο με την πιο πανοραμική θέα της γέφυρας στήθηκε πάρτυ με μπουζουκάκι ( Σπύρος ) τραγούδια και χορό μέχρι την ώρα που σήμανε επιστροφή στα πάτρια…… Με την επιστροφή στο Ρίο η διάθεση για  όσους ήθελαν κάτι τι ακόμα ήταν για ένα ποτό ή για κάτι φαγώσιμο, όπερ και εγένετο.

 

Η βραδιά δεν είχε μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα μιας και τα κοινωνικά μηνύματα ήταν εξίσου σημαντικά . Η δωρεά οργάνων σώματος, η εθελοντική αιμοδοσία, οι εκδηλώσεις πολιτισμού που γίνονται στην πόλη μας, η προστασία  του περιβάλλοντος  ήταν μερικά από τα  θέματα που θίχτηκαν κατά την διάρκεια της όλης δράσης.

 

 

Υ.Γ.  Επισυνάπτουμε φωτογραφίες από την δράση και μερικά από τα έντυπα που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες.

 

 

 

Πολίτες Εν Δράσει

 

Email: politesendrasei@yahoo.gr

 

κ. Μαίρη Κάργα  6932.940913

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός