02 | 10 | 2023

Δ.Τ. Οι Πολίτες Εν Δράσει συγκεντρώνουν μεταχειρισμένους υπολογιστές για τη βελτίωση των υποδομών των σχολείων Σταυροδρομίου Αχαίας

ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΝ  ΔΡΑΣΕΙ

www.politesendrasei.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

17 Ιανουαρίου 2012

 

Οι Πολίτες Εν Δράσει συγκεντρώνουν μεταχειρισμένους υπολογιστές για τη βελτίωση των υποδομών των σχολείων Σταυροδρομίου

 

Για τρίτη φορά οι Πολίτες Εν Δράσει οργανώνουν καμπάνια για συγκέντρωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τη βελτίωση της υποδομής δύο σχολείων, του Δημοτικού και του Γυμνασίου Σταυροδρομίου του Δήμου Τριταίας Αχαΐας τα οποία συστεγάζονται.

Απευθυνόμενοι στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ζητούν την προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού που πρόκειται να παροπλιστεί ή δεν χρησιμοποιείται ώστε επισκευάζοντας και αναβαθμίζοντάς τον να τον εντάξουν στα εργαστήρια των σχολείων βελτιώνοντας έτσι τις υποδομές τους και τη διευκόλυνση παροχής εκπαίδευσης στους μαθητές του σχολείου.

Με αυτόν τον τρόπο Πολίτες Εν Δράσει που θεωρούν την Παιδεία ως απάντηση στις δύσκολες εποχές που διανύουμε υποστηρίζουν έμπρακτα την εκπαιδευτική διαδικασία που αποβλέπει στην καλλιέργεια δεξιοτήτων στους μαθητές, οι οποίες θα τους καταστήσουν ενεργούς πολίτες, στο πλαίσιο των αρχών της πολιτειότητας.

Η δράση αυτή οργανώνεται από τους Πολίτες Εν Δράσει μετά την επιτυχία τηςπροηγούμενης δράσης που εξελίχθηκε τη σχολική χρονιά 2008-2009 για στήριξη του Γενικού Λυκείου Ανδραβίδας και αυτής του 2010-2011 για στήριξη του Γενικού Λυκείου Βαρθολομιούόπου συμπολίτες, φορείς και επιχειρήσεις συνέδραμαν ώστε να εξοπλιστούν πλήρως τα εργαστήρια των σχολικών συγκροτημάτων και να καλυφθούν έτσι οι ανάγκες των μαθητών.

Οι υπολογιστές που μπορούν να αξιοποιηθούν συνδεόμενοι με έναν κεντρικό server πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον θύρα USBοι δε οθόνες πρέπει να έχουν ελάχιστη ανάλυση 800Χ600. Μπορούν επίσης να αξιοποιηθούν και τηλεοράσεις από 24 ιντσών και πάνω αντί για βιντεοπροβολείς.

Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Βασίλη Νταλούκα στο6972.088119 για τεχνικά θέματα και για παράδοση του σχετικού εξοπλισμού.

 

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: 6932.940913 Μαίρη Κάργα

 

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός