19 | 05 | 2024

Δ.Τ. Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου στους Πολίτες Εν Δράσει

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

www.politesendrasei.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

30 Ιανουαρίου 2012Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση νέου

Διοικητικού Συμβουλίου των Πολιτών Εν Δράσει για το 2012-2013Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η 8η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου Πολίτες Πάτρας Εν Δράσει στο φιλόξενο πολυχώρο της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία. Μετά την εκλογή για το προεδρείο της Συνέλευσης της Φωτεινής Βελλοπούλου (Προέδρου) και της Δήμητρας Μενδρινού (Γραμματέως) η Πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Μαίρη Κάργα παρουσίασε τον απολογισμό δράσης για το 2011, κατόπιν η ταμίας Βάσω Μαρτίνη παρουσίασε τον οικονομι κό απολογισμό και τέλος η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Γιώτα Βάθη παρουσίασε την έκθεση πάνω στο αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου της χρήσεως 2011.

Μετά την έγκριση των πεπραγμένων από το σώμα της Γ. Συνέλευσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον προγραμματισμό και τις δράσεις του 2012. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν τους ΠΕΔ όπως η Βιώσιμη κινητικότητα, η χρήση των Δημοσίων χώρων και η προάσπισή τους, η ανακύκλωση, η συμμετοχή στους Πυλώνες Αλληλεγγύης, η εμπορία ανθρώπων (trafficking), η ενδοοικογενειακή βία, η στήριξη κοινωνικών ιδρυμάτων της πόλης μας, η ανάδειξη και αξιοποίηση πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η ηχορρύπανση, η συμμετοχή στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Πατρέων κ.α.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2012-2013 και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για το ίδιο διάστημα.

Από τις εκλογές προέκυψε η εκλογή του νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Βασίλης Νταλούκας, Αντιπρόεδρος Μαίρη Κάργα, Γενικός Γραμματέας Αναστασία Βελλοπούλου, Ταμίας Βάσω Μαρτίνη και Ειδικός Γραμματέας Χρυσάνθη Βανταράκη.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Γιώτα Βάθη, Ασπασία Κανελλάκη και Ολυμπία Σπανού.

Με τις ευχές για μια δημιουργική και παραγωγική διετία που η προσπάθεια για το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την προστασία του Περιβάλλοντος, την προαγωγή του Πολιτισμού και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής θα τύχουν της καθολικότερης αποδοχής από τους πολίτες αλλά και τους δημόσιους διαχειριστές τους το νέο ΔΣ ανέλαβε να δώσει την απαραίτητη νέα πνοή στις δραστηριότητες και τις προοπτικές της κοινωνικής προσφοράς των Πολιτών Εν Δράσει.

Για πληροφορίες: Μαίρη Κάργα 6932.940913

 

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός