02 | 10 | 2023

Δ.Τ. Πραγματοποιήθηκε το Αποκριάτικο Πάρτι για τα παιδιά της ‘‘Μέριμνας’’ από τους Πολίτες Εν Δράσει

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

www.politesendrasei.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14 Φεβρουαρίου 2012

 

Πραγματοποιήθηκε το Αποκριάτικο Πάρτι για τα παιδιά της ‘‘Μέριμνας’’ από τους Πολίτες Εν Δράσει


Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά οι Πολίτες Εν Δράσει οργάνωσαν το καθιερωμένοαποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας όπως τους το είχαν υποσχεθεί άλλωστε από πέρσι. Ετσι τα παιδιά της Μέριμνας μαζί με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Μαρία Δερβίση, Αναστασία και Φωτεινή Βελλοπούλου, Ελένη Δημοπούλου, Τασία Κολοκοτσά, Τάσα Χαραλάμπους, Χριστιάννα Σπηλιώτη, της μικρής Μαρκέλλας Σπηλιώτη, Χρυσάνθη Βανταράκη, Κωνσταντίνου Καπετανάκη, Κωνσταντίνα Σοφιού, Καίτη Χασαποπούλου και Βασίλη Νταλούκα μοιράστηκαν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με πολύ κέφι και χορό.

Το συντονισμό της δράσης εκ μέρους των Πολιτών Εν Δράσει όπως και τις προηγούμενες χρονιές είχε αναλάβει η Αρτεμις Διδάχου.

Η συμμετοχή στη δράση αυτή είναι μια ανοιχτή πρόκληση σε όποιον θέλει να δώσει και να πάρει ανιδιοτελή αγάπη, χαρά και μεγάλες αγκαλιές. Απαραίτητη προυπόθεση αποτελεί η τουλάχιστον μερική αποκριάτικη αμφίεση και η διάθεση της προσφοράς στο συνάνθρωπό μας και ιδιαίτερα σε αυτά τα παιδιά που περιμένουν το πάρτι κάθε χρόνο.

Με το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" που βρίσκεται στην περιοχή του Γηροκομείου ο σύλλογος έχει μια διαχρονική συνεργασία που δεν περιορίζεται στο καρναβάλι.

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Βασίλης Νταλούκας 6972.088119

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός