07 | 07 | 2022

Δράση για τα υποσιτιζόμενα παιδιά από τους Πολίτες Εν Δράσει και την Κοινο_Τοπία

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ www.politesendrasei.gr

ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr

23 Οκτωβρίου 2012

Φίλες και φίλοι μας, ζητάμε την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα για εξασφάλιση του καθημερινού κολατσιού μαθητών και μαθητριών σε σχολεία της Πάτρας.

Την προηγούμενη σχολική χρονιά, με πρωτοβουλία του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Σταμάτη Αλαχιώτη, υλοποιήθηκε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την καθημερινή προσφορά ενός σάντουιτς ή μιας τυρόπιτας, αξίας 1 ευρώ, από τα κυλικεία των σχολείων σε καθένα από τα υποσιτιζόμενα παιδιά, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης, φέτος ο αριθμός των υποσιτιζόμενων μαθητών είναι μεγαλύτερος και συνεχώς αυξανόμενος.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να συμμετέχουμε στη δράση αυτή, κάνοντας έκκληση στην ευαισθησία που πολλές φορές έως τώρα έχετε δείξει.

Μπορείτε να προσφέρετε το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε, όσο μικρό και αν είναι, στο φαρμακείο της Λαμπρινής Λυμπερτάδου, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 110 στην Πάτρα, (μεταξύ Πατρέως και Γεροκοστοπούλου) τηλ. 2610.272827 έως και Παρασκευή 9/11, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στις επιλεγμένες σχολικές μονάδες μέσω της Οικονομικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Πατρών.Πληροφορίες για τη δράση: Γιώτα Βάθη 6977.520216


koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός