14 | 07 | 2024

Δ.Τ. Πάρτι στη Μέριμνα από τους Πολίτες Εν Δράσει

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Δελτίο Τύπου

27 Φεβρουαρίου 2008

Πάρτι στη Μέριμνα από τους Πολίτες Εν Δράσει

Με επιτυχία έγινε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου αποκριάτικο πάρτι στη Μέριμνα από τους Πολίτες Εν Δράσει. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μέλη και φίλοι του συλλόγου πήγαν μασκαρεμένοι στο χώρο της Μέριμνας στο Γηροκομειό και διασκέδασαν με μουσική, χορό και φαγητό με τα παιδιά με τα οποία έχουν γίνει και φίλοι με την πάροδο των χρόνων.

Το πάρτι που έγινε θεσμός και το περιμένουν πλέον κάθε χρόνο τα παιδιά δίνει την ευκαιρία στον καθένα μας να βάλει ένα λιθαράκι ώστε όλοι μαζί να συνυπάρχουμε, να μοιραζόμαστε και να απολαμβάνουμε τα αγαθά της ζωής χωρίς αποκλεισμούς, προκαταλήψεις και ταμπού.   

Παράλληλα εθελοντές νοσηλευτικής από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πάτρας που ανήκουν στο τομέα δράσης για άτομα με ειδικές ανάγκες ιδρυμάτων συμμετείχαν στα πλαίσια της καθιερωμένης παρέμβασής τους στο ίδρυμα.

Τα παιδιά αφού διασκέδασαν με τη ψυχή τους και αφού χάρισαν απλόχερα μεγάλες αγκαλιές έδωσαν ραντεβού για το καρναβαλικό πάρτι της επόμενης χρονιάς. Μέχρι τότε βέβαια θα δοθούν και άλλες ευκαιρίες να ξαναβρεθούν και να μοιραστούν συναισθήματα με τους φίλους τους από τους Πολίτες Εν Δράσει. 

 

 

ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΑΤΡΑΣ  ΕΝ  ΔΡΑΣΕΙ 

Ρήγα Φεραίου 134 26221 ΠΑΤΡΑ, email:info@politesendrasei.gr   http://politesendrasei.gr 

τηλ. φαξ. 2610.622250  1-2μμ καθημερινά  και 5.30-9.30μμ  Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός