17 | 08 | 2022

Δ.Τ. Οι Πολίτες Εν Δράσει συμπαρίστανται στους σεισμόπληκτους του Ιουνίου 2008

ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΝ  ΔΡΑΣΕΙ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

22 Οκτωβρίου 2008

Οι Πολίτες Εν Δράσει συμπαρίστανται

στους σεισμόπληκτους του Ιουνίου

 

Οι Πολίτες Εν Δράσει θα ήθελαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για την έλλειψη επαρκούς συνδρομής της πολιτείας στη στήριξη των πληγέντων του σεισμού που έπληξε τους νομούς Αχαΐας και Ηλείας τον Ιούνιο του 2008.

Η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της οικονομικής και κοινωνικής ζωής είναι χρέος όλων μας. Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, συλλογικότητες, Δημόσια διοίκηση και πολίτες πρέπει να θεωρήσουν προτεραιότητα τους την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής της περιοχής ιδιαίτερα αν λάβουμε υπ όψιν ότι μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα δέχονται ένα δεύτερο πλήγμα (πυρκαγιές 2007) γειτνιάζουσες περιοχές.

Οι Πολίτες Εν Δράσει όπως και σε άλλες περιπτώσεις παίρνουν πρωτοβουλίες με στόχο τη συνδρομή και ανακούφιση των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Ως συμβολική συμμετοχή ο σύλλογος διέθεσε από το ταμείο του το ποσό των 600 ευρώ για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το σχολικό εργαστήριο του Γενικού Λυκείου Ανδραβίδας, ενός από τους σεισμόπληκτους δήμους του νομού Ηλείας, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό εξοπλισμό του οποίου δεν έκανε χρήση.

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε και όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό και δεν τον χρησιμοποιούν να τον προσφέρουν για την ανάπτυξη δικτύου (με έναν κεντρικό server και άλλα υποδεέστερα pc) στο προαναφερθέν σχολείο ή και σε άλλα της περιοχής. Να διευκρινίσουμε ότι μπορούν να αξιοποιηθούν παλαιότεροι υπολογιστές που διαθέτουν τουλάχιστον θύρα USB, έγχρωμες οθόνες με ελάχιστη ανάλυση 800Χ600 καθώς και άλλος εξοπλισμός.

Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Β. Νταλούκα στο 6972.088119 για τεχνικά θέματα και με την Ε. Τζόλα στο 2610.339660 για παράδοση.

Για πληροφορίες: Μαίρη Κάργα  6932.940913, Ήρα Κουρή  6974.045777

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός