17 | 08 | 2022

Εκδήλωση 6 Νοεμβρίου με θέμα την εξοικονόμηση νερού στην Αχαία: Λύσεις - Προτάσεις - Προοπτικές

Αγαπητοί φίλοι

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου για να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε πάνω στο πρόβλημα της διαχείρισης του νερού ενός από τα σημαντικότερα προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία τα επόμενα χρόνια.

Η ημερίδα όπως θα δείτε και στο πρόγραμμα που επισυνάπτεται έχει δύο μέρη 5-7μμ και 7-9μμ Η παρέμβαση των Πολιτών Εν Δράσει θα γίνει στην αρχή του δεύτερου μέρους που θα αρχίσει 7.15μμ

Παρακαλούμε προωθήστε την εκδήλωση όπου μπορείτε


Πολίτες Εν Δράσει http://politesendrasei.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η περιβαλλοντική Μ.Κ.Ο. Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεών της για τη βιώσιμη διαχείριση υδάτινων πόρων, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου και ώρες 17.00μμ - 21.00μμ στην Πάτρα (Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου) Ενημερωτική Ημερίδα, με θέμα: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ: ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας, καθώς και με τη συμβολή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάτρας και της τοπικής Μ.Κ.Ο. ΠΟΛΙΤΕΣ Πάτρας ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός