02 | 10 | 2023

2006

2η Πολιτιστική επίσκεψη 2006 στην Αθήνα

Γνωριμία με την Αθήνα του Πολιτισμού

2η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΑΘΗΝΑΣ 2006

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο  18 Φεβρουαρίου 2006

15:00 Αναχώρηση από πλατεία Β. Γεωργίου Α' (Εμπορικός σύλλογος)

18:00-20:00 Επίσκεψη στην Τεχνόπολη στο Γκάζι της φωτογραφικής έκθεσης Αθήνα του 2Οου αιώνα του αρχείου της ΕΡΤ και του Δήμου Αθηναίων

20:30-22:30 Παρακολούθηση της παράστασης "Έτσι κάνουν όλες" ( Cosi fan tutte ) του W.A.Mozart στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε αναβίωση της ιστορικής σκηνοθεσίας του Giogio Strehler για το Piccolo Teatro di Milano. Η διάσημη αυτή παραγωγή, που εδώ και μια διετία περιοδεύει ανά τον κόσμο, θα δοθεί με την Καμεράτα-Ορχήστρα των φίλων της Μουσικής, τη χορωδία Ente artistico της όπερας του Μπάρι και επιτελείο ξένων μονωδών υπό τον Giuseppe La Malfa (μουσική διεύθυνση). Η παραπάνω Όπερα μπούφα σε δύο πράξεις παίζεται με αφορμή των 250 χρόνων από την γέννηση του Μότσαρτ και στα πλαίσια εκατοντάδων εκδηλώσεων που γίνονται σ΄όλη την Ευρώπη.

01:30 Επιστροφή στην Πάτρα πλατεία Β Γεωργίου Α

Υπεύθυνος εκδρομής: Ανδρέας Σπηλιώτης Τηλ. 2610.622250,   spilιwtis@yahoo.gr
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 34 ευρώ φοιτητικό, 46 ευρώ ζώνη Γ, 65 ευρώ ζώνη Β
(Οι κρατήσεις θέσεων γίνονται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας)
Για κρατήσεις, από 27 Ιανουαρίου με προκαταβολή 20 / 30 / 50 ευρώ αντίστοιχα

Εξόφληση μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2006

 

Κρατήσεις θέσεων / Διεκπεραίωση: Τηλ. 2610.339660

 

Γούναρη 112-116 (κατάστημα παιδικών ΚΑΡΑΜΕΛΑ)

 

( καθημερινά 9πμ-11πμ  κ΄ Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 6μμ - 9μμ )

ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΑΤΡΑΣ ΕΝ  ΔΡΑΣΕΙ

Άρθρο 1:    ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΈΔΡΑ

Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Πολίτες Πάτρας εν δράσει» και έδρα την Πάτρα. Για την δραστηριότητα του σωματείου στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό θα χρησιμοποιούνται και οι μεταφράσεις της επωνυμίας του σε άλλες γλώσσες, όπως «Citoyens de Patras en action» στα Γαλλικά, κ.λ.

Άρθρο 2:    ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του Σωματείου είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των πολιτών για την προστασία και την διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ειρήνης, για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την προαγωγή του πολιτισμού σε όλες του τις μορφές.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ - ΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι εκδρομείς οφείλουν να συμβάλλουν στην τήρηση του προγράμματος της εκδρομής και δε δικαιούνται αποζημίωση για υπηρεσίες που έχασαν με ευθύνη τους. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν το πρόγραμμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Το γραφείο ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση κλοπής, φθοράς αποσκευών προσωπικών αντικειμένων και οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή αξιόποινη πράξη.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να παραταθεί η εκδρομή  λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων προγραμματισμένων δρομολογίων, δυσμενών καιρικών συνθηκών, απεργιών, πυρκαγιών, σεισμών, πλημμυρών, οποιονδήποτε άλλων αναγκών ή κατάσταση ανωτέρας βίας τα επιπλέον έξοδα διαμονής και μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς.

Attachments:
Download this file (2006 02 Πολιτιστική 2.doc)2006 02 Πολιτιστική 2.doc[ ]185 kB

Δράσεις για την ποιότητα ζωής στην πόλη από τον Σύνδεσμο Περιβαλλοντικών Οργανώσεων

Αγαπητοί φίλοι

 

το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2006 11.30 - 14.00 συμμετέχουμε στις δράσεις που θα γίνουν στην πλατεία Γεωργίου Α΄ για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Το κυκλοφοριακό, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η καθαριότητα, η αισθητική, η ανακύκλωση, το πράσινο, οι ανοικτοί χώροι κ. α. μας αφορούν όλους. Σας περιμένουμε.................

 

Πολίτες Εν Δράσει

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ  ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΠΑΤΡΑΣ

 

 

24 Ιανουαρίου 2006

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Περιβαλλοντικών Οργανώσεων της ευρύτερης περιοχής Πάτρας ( ΣΠΟΕΠΠ ) διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2006  από 11.30-14.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄ ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - Η πόλη που ζούμε και οι αγωνίες μας». Στη διάρκεια της εκδήλωσης με πανώ, ταμπλώ με φωτογραφίες  και κείμενα, ενημερωτικά φυλλάδια και θεατρικά δρώμενα θα παρουσιάσουμε τη θλιβερή καθημερινή εικόνα της Πάτρας  και θα προβάλλουμε τις θέσεις – προτάσεις μας για την επίλυση των παρακάτω προβλημάτων:

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ  ΡΥΠΑΝΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (;)

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις της περιοχής εκτιμούν ότι ο πολιτισμός μιας πόλης δεν κρίνεται μόνο από κάποιες εκδηλώσεις και δράσεις στη διάρκεια μιας «επώνυμης» χρονιάς. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΕΎΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχει και η  Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευ- τικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Τηλ. Επικοινωνίας  2610.327234,  6974.045777

 

Εταιρεία Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος

Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Ρίου

Οικολογική Κίνηση Πάτρας

Πολίτες εν Δράσει

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αρκτικού Διαμερίσματος

Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας

koinotopia.gr

Για να προβληθείτε κάντε κλικ εδώ.

Καιρός